Primary Navigation
Secondary Navigation

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Je zoekt een bachelor of master opleiding of je wilt je gewoon verder ontwikkelen in je vakgebied. Natuurlijk kijk je dan op de website van de HAN.

Maar zoek je graag je eigen weg? Wil je z�lf bepalen waar en wanneer je studeert? Zoek je een individuele benadering maar besef je ook de waarde van je medestudenten? Heb je liever kleinschalig onderwijs? De HAN biedt je meer dan 50 bachelor opleidingen in voltijd, deeltijd of duaal, erkende masters, prima post hbo opleidingen en honderden praktijkgerichte cursussen. Voldoende ruimte om je vleugels uit te slaan.

Steeds m��r opleidingen van de HAN werken samen met het bedrijfsleven of met andere onderwijsinstituten om je te verzekeren van de beste stageplaatsen. Vijftien lectoren met ruime ervaring in onderzoek en onderwijs zorgen voor de noodzakelijke verdieping. Zo wordt onderwijs n�g beter.

De HAN vormt een poort die je toegang geeft tot vele vormen van kennis: theoretisch �n praktisch. Goed onderwijs en onderzoek is mooi, z�lf bepalen waar en wanneer je studeert is nog mooier. Thuis, in de avonduren of liever 's ochtends vroeg. Via internet leg je contact met de opleiding wanneer het jou uitkomt. Juist daarom is elektronisch leren zo populair. Voor de HAN is 'e-learning' niet meer weg te denken. De HAN zorgt voor individuele begeleiding en toch leer je m�t elkaar.

Er zijn veel verschillende vormen van onderwijs maar altijd in een vertrouwde omgeving. Tegenstellingen? Nee, juist kenmerken van een 'learning community' zoals de HAN. Je leert van elkaar en met elkaar, docenten begeleiden je hierbij. Niemand vertelt je hoe het moet, dat bedenk je zelf, samen met anderen. Je ontdekt niet alleen wat je weet maar vooral wat je kunt. Zo ontwikkel je competenties en die je verder brengen (later) in je beroepspraktijk.

De HAN geeft je de ruimte. Maak er gebruik van.

Bezoek de website: han.nl

© HAN - Sander Timmer